Don't let your dreams be dreams...
Home » Griekse Eilanden » Zakynthos

Zakynthos 2014

Waarom ik Zakynthos heb gekozen is eigenlijk heel simpel...ik zag een geweldige kamer met zeezicht en een jacuzzi op het grote balkon ;-) (Klelia Beach) Bewust gekozen voor het rustigere plaatsje Kalamaki, met de bus ben je zo in Zakynthos Stad en via het strand heb je een leuke wandeling naar het drukke Laganas & Agios Sostis.

We konden wel merken dat het eind van het seizoen was...vanlieverlee gingen er steeds meer restaurants en winkels dicht. Maar we zijn er niet om te winkelen en we hadden een zeldzame keer all-in dus was het verder geen probleem.

We hebben nog een dagje jeepsafari gedaan en de rest met de bus rondgetoerd. Het openbaar vervoer is niet echt geweldig, het bedekt maar een heel klein gedeelte van het eiland. En je moet ook nog eens goed opletten in welke bus je stapt want lijn 14 kan de ene dag naar Alykes gaan en de volgende dag naar Vasilikos. Soms kan dat heel goed uitpakken...daardoor hebben we namelijk toch op de laatste dag kleine schildpadjes gezien! Al met al weer een heerlijke week achter de rug...

IMG_7316-AlykesCarettaCarettaTurtle-1.jpg

Caretta Caretta turtle


IMG_6947-Kalamaki.jpg

Kalamaki


IMG_6962-AgiosSostis-1.jpg

Agios Sostis


IMG_7033-NavagioShipwreck.jpg

Navagio


IMG_7094-Alykes.jpg

Alykes


IMG_7194-Argassi.jpg

Argassi


IMG_7243-ZakynthosStad.jpg

Zakynthos Stad


IMG_7351-Kalamaki.jpg

Strand Kalamaki