Don't let your dreams be dreams...
Home » Griekse Eilanden » Zakynthos

Zakynthos 2014

Waarom ik Zakynthos heb gekozen is eigenlijk heel simpel...ik zag een geweldige kamer met zeezicht en een jacuzzi op het grote balkon ;-) (Klelia Beach) Bewust gekozen voor het rustigere plaatsje Kalamaki, met de bus ben je zo in Zakynthos Stad en via het strand heb je een leuke wandeling naar het drukke Laganas & Agios Sostis.

We konden wel merken dat het eind van het seizoen was...vanlieverlee gingen er steeds meer restaurants en winkels dicht. Maar we zijn er niet om te winkelen en we hadden een zeldzame keer all-in dus was het verder geen probleem.

We hebben nog een dagje jeepsafari gedaan en de rest met de bus rondgetoerd. Het openbaar vervoer is niet echt geweldig, het bedekt maar een heel klein gedeelte van het eiland. En je moet ook nog eens goed opletten in welke bus je stapt want lijn 14 kan de ene dag naar Alykes gaan en de volgende dag naar Vasilikos. Soms kan dat heel goed uitpakken...daardoor hebben we namelijk toch op de laatste dag kleine schildpadjes gezien! Al met al weer een heerlijke week achter de rug...

Caretta Caretta turtle


Kalamaki


Agios Sostis


Navagio


Alykes


Argassi


Zakynthos Stad


Strand Kalamaki