Don't let your dreams be dreams...
Home » Noorwegen » Noorwegen Midden

Noorwegen 2002 - Midden

We zijn beiden opgegroeid met ouders die nooit op vakantie gaan (mijn ouders hebben altijd gevaren maar gaan tegenwoordig wel regelmatig op pad, zijn ouders geven er niet om) en om 1 of andere reden mis je het dan ook niet echt.

Maar nadat we zijn gaan samenwonen en een jaar of 8 's zomer 3 of 4 weken samen thuis gezeten te hebben had ik idee dat er toch meer moest zijn! We zijn maar samen en werken het hele jaar dus...

Vriend bemoeide zich er verder mee dus de keus was aan mij. Dat was op zich niet zo moeilijk, het zou Noorwegen worden. Stel dat we het hele op vakantie gaan niks vonden dan wilde ik in ieder geval wel in Noorwegen geweest zijn!

Aangezien we beide geen rijbewijs hebben zou het een georganiseerde reis worden. Daaruit bleek hoe onervaren we waren...ik boekte een 'relaxedreis'. Wij waren duidelijk de jongste van de hele groep ;-) Ondanks dat hebben we toch geweldig naar ons zin gehad. Absoluut geen spijt van deze vakantie, sterker nog...ben verliefd geworden op dit geweldig mooie land! De fjorden, bergen, houten huisjes, de rust... Hier gaan we zeker nog vaker terugkomen.

Omdat het me irriteert om de hele dag met de groep te zijn halen we meestal 's avonds bij de supermarkt de lunch voor de volgende dag zodat we die op een mooi plekje kunnen nuttigen. De rest kruipt vanuit de bus gelijk een restaurant in en komen daar niet meer uit voordat deze weer vertrekt. Eeuwig zonde, maar dat is onze mening...

Maar de proef is dus geslaagd, we gaan vanaf nu minimaal 1x per jaar op vakantie!!!

*Foto's zijn ingescand dus vandaar dat de kwaliteit niet optimaal is.

Sognefjord


Hardangervidda


Hemsedal


Jotunheimen


Jotunheimen


Ustedalsfjord