Don't let your dreams be dreams...
Home » Portugal » Algarve

Portugal 2015 - Algarve

Toen ik op Flightradar keek miste ik vliegtuiglijnen richting het zuiden. Daar moest verandering in komen. De keus was snel gemaakt, Spanje trekt me om 1 of andere reden nog niet zo dus het moest Portugal worden. We houden van de natuur dus het was duidelijk dat het de Algarve zou worden!

Was een hele goede keus al zeg ik zelf ;-) Helaas zit ik opgescheept met een 'frozen shoulder' en op het moment dat we op vakantie gaan zit ik al een paar maanden in de pijnlijkste fase. Ik slaap heel slecht en heb de hele dag pijn en kan mijn arm bijna niet bewegen. De pijnstillers halen alleen de scherpe randjes eraf, maar het klimaat lijkt me goed te doen, heb het idee dat de pijn wat minder is. Het enige wat ik ons helaas moet ontzeggen is een tochtje met een zodiac om dolfijnen te spotten. Dat durf ik echt niet aan op het moment. Gelukkig zien we ze vanaf een afstandje vanaf de kliffen.

We zijn vroeg in het seizoen - april - dus Albufeira is nog niet overladen met toeristen. Tijdens de wandelingen hebben we zelfs af en toe een strandje voor onszelf.

Ik had natuurlijk al heel veel foto's gezien maar de hele kust van Faro tot Lagos is echt zo ontzettend mooi! We hebben heel veel over kliffen en stranden gewandeld, vooral het stuk van Vilamoura naar Olhos is adembenemend mooi...

Hotel: Rocamar Exclusive Hotel, vlakbij het oude centrum en met mooi zicht op zee en stad!

Albufeira - Praia dos Pescadores


Praia da Falésia


Albufeira - Praia de Arrifes


Lagos - Ponta da Piedada


Lagos


Albufeira - Praia da Oura


Faro


Praia Grande de Pera


Albufeira - Praia de Santa Eulalia


Albufeira - Praia de Santa Eulalia

Maak een Gratis Website met JouwWeb