Don't let your dreams be dreams...
Home » Wie zijn wij?
My Flightdiary.net profile

Wij zijn Sjaak & Lilian!

 

We wonen in een klein dorpje in Brabant met onze 2 katers. We combineren onze hobby's - Hij: vissen & fotograferen, Ik: lezen (thrillers) & vakanties uitzoeken - tijdens onze reizen. Ik pluis uit waar we naartoe gaan (hem boeit dat niet zo, en zo doen we in ieder geval altijd mijn zin Knipogen ) en wat we daar gaan doen en hij kan zich daar uitleven met z'n Canon 60D, ik film de boel met m'n HD camera. Ik kan echt uuuuuren zoet zijn met bestemmingen, activiteiten & hotels uitzoeken, heerlijk vind ik dat!

 

We zijn begonnen met groepsreizen, lekker makkelijk, alles is geregeld en je hoeft alleen maar te zitten en te genieten. Bovendien zie je meestal meer van een land. We wisselen dit af met een 'strandvakantie' op onze manier. We zijn geen van beide strandmensen en houden niet van heel hoge temperaturen, dus dit doen we meestal in het voor-  of najaar. Ik boek een hotelletje - bij voorkeur op een Grieks eiland - en dan gaan we zelf het een en ander ondernemen. 1 of 2 excursies, fietsen, wandelen...met heel af en toe een strand(mid)dagje tussendoor.

 

Het wel leuk om te merken dat je na een aantal reizen toch wat vrijer wordt en meer zelf gaat ondernemen. Voorlopig zijn we dan ook even klaar met groepsreizen! Ik vind het leuker om samen dingen te ondernemen. Vandaar dat ik tegenwoordig aardig wat tijd kwijt ben met research. Wat voor excursies zijn er, kunnen we er wandelen/fietsen (zo ja,wandelingen/fietsroutes uitstippelen),  welke plaatsen zijn bereikbaar met openbaar vervoer, enz enz... Meestal heb ik dus wel een behoorlijke lijst en we bekijken dan ter plaatse wat we wel en niet gaan doen. Sommige dingen blijken nogal eens lastig/onmogelijk te zijn, vooral de wandelingen! Op je scherm ziet het er allemaal makkelijk uit maar vaak genoeg blijkt het tegendeel. Gelukkig vind ik het erg leuk om allemaal uit te zoeken ook als blijkt dat het een en ander niet doorgaat.

Deze site is meer bedoeld als naslagwerk/hobby voor mezelf, maar als anderen er iets aan hebben is dat mooi meegenomen. 

Veel plezier op de site en we vinden het altijd leuk als je een berichtje in het gastenboek achterlaat als je langs bent geweest.

 

Reizen per jaar:

2018: Noorwegen (Zuid) & Kefalonia

2017: Corfu & Madeira

2016: Santorini, Azoren (Sao Miguel) & Venetie

2015: Portugal (Algarve)

2014: Canada & Zakynthos

2013: Cyprus

2012: Noorwegen (Lofoten) & Chios

2011: IJsland

2010: Jersey UK

2009: Turkije & Kos

2008: Samos

2006: Schotland

2005: Noorwegen & Rhodos

2004: Ierland

2003: Zwitserland

2002: Noorwegen