Don't let your dreams be dreams...
Home » Griekse Eilanden » Corfu » Dag 1: Amsterdam - Corfu

Dag 1: Amsterdam - Corfu

Gepubliceerd op 13 mei 2017 om 09:07

We worden al lekker bijtijds opgehaald, 00:30. Vervolgens krijgen we een stadsrondrit door Gorinchem en Rotterdam. 2 uur later zijn we op Schiphol. Er staat een lange rij bij de incheckbalie maar het blijkt allemaal mee te vallen, na 35 minuten zijn we zelfs al door de douane. Nog een half uurtje wachten en dan kunnen we boarden. Na 2 1/2 uur vliegen landen we op Corfu.

Het is behoorlijk heiig en warm. We lopen van het vliegveld naar het hotel wat iets verder is dan verwacht...terug toch maar een taxi! We zijn er al voor negen uur en mogen nog aanschuiven aan het ontbijt. De kamer is helaas nog niet klaar maar ze zegt dat we echt een mooie kamer krijgen met frontaal zeezicht. Eh, dat is precies wat ik geboekt heb toch? Volgens haar niet maar het schijnt het wachten waard te zijn. We zullen zien, mijn verwachtingen zijn niet heel hoog aangezien foto's over het algemeen niet matchen met de werkelijkheid :-) Het personeel is overigens wel heel vriendelijk en behulpzaam!

We maken onze tijd vol in Corfu Stad, verzamelen wat busschema's en shoppen vast de lunch voor morgen bij elkaar in een grote Lidl. Erg handig dat alles in het Grieks vermeld staat, ik spreek het vloeiend maar lezen is een ander verhaal, LOL! Het wordt een verrassingslunch!


We worden gebeld dat de kamer klaar is dus we kunnen niet wachten om deze te bewonderen. Zoals verwacht...het lijkt wel op de foto's maar nu met gebruikerssporen, dus om nu te zeggen dat het een prachtkamer is...niet echt. Het is oké en niet meer dan dat, met het uitzicht is overigens niks mis! Het is ondertussen drie uur en we zijn gesloopt, hele nacht niet geslapen, de jongste niet meer, enzovoort. Dus eerst ff een paar uurtjes slapen voor we ons aan het diner wagen.


Om half acht mogen we aanschuiven. Het is een buffet en er is keus genoeg. Ook hier weer supervriendelijk personeel. Tussen de bedrijven door maken we de planning voor morgen, dat worden 2 'uitzicht dingetjes', Pelekas & Achilleion.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.