Don't let your dreams be dreams...
Home » Griekse Eilanden » Kefalonia » Dag 6: Lixouri

Dag 6: Lixouri

Gepubliceerd op 3 oktober 2018 om 19:40

Het heeft ongeveer de hele nacht geregend en dat doet het helaas vanochtend nog. We besluiten toch maar naar Lixouri te gaan. Daar blijkt dus niks aan te zijn, het bestaat uit een aaneenschakeling van restaurants en bars. Niks winkelen dus!

Gelukkig knapt het weer wat op en is het zelfs een paar uur droog. Toch maar een stukje langs lopen we zijn er nu toch...


Onderweg naar Lepada Beach komen we nog fotogenieke plekjes tegen...


Lunchstop bij Lepada Beach. Gelukkig hadden we nog wat broodjes gekocht voor we gingen lopen want het blijkt dat alle eettentjes al zijn gesloten!!!

Wel fijn dat ze ondanks dat het eettentje gesloten is toch de tafels en stoelen hebben laten staat ;) En...we hebben het hele strand weer heerlijk voor onszelf.


Daarna weer op het gemak terug naar Lixouri. Onderweg krijgen we nog een fiks buitje op ons dak. Even schuilen achter een dikke palmboom ;) Gelukkig wordt het daarna weer droog.

Om twee uur gaan we weer met de ferry terug want er valt hier verder toch niks te doen.


Bijna 'thuis'...


We zijn net op tijd binnen voor er weer een flinke bui losbarst. Deze duurt wat langer en er zitten ook nog wat lichtflitsen en onweer bij. Het is frisjes dus dikke trui aan en voetjes onder de dekens. Rest van de middag maar weer spelletjes doen en lezen...zonde maar ja we hebben ook geen zin om ons zeiknat te laten regenen!

Tegen half zes wordt het eindelijk droog.

's Avonds maar weer uit eten, kan bijna geen eten meer zien... Neem wat stukjes gyros mee voor de poesjes :D Ik zou tijd tekort komen als ik hier zou wonen, zoveel hongerige & zielige poezen het is echt hartverscheurend. Ik zou hier heel de dag rond kunnen lopen met een zak brokken ;) en maar uitdelen! Het is dat Sjaak iedere keer zegt: kom op joh, we gaan! Anders bleef ik wel langer om ze in ieder geval wat aandacht te geven, kroelen willen ze wel!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Beppie van der Wiel
3 jaar geleden

Jammer van het weer maar dat kan je niet bij boeken he!! Volgende keer maar wat vroeger gaan 😘