Don't let your dreams be dreams...
Home » Portugal » São Miguel » Dag 9: Fenais da Luz

Dag 9: Fenais da Luz

Gepubliceerd op 6 augustus 2016 om 14:57

De laatste 2 dagen gaan we het wat rustiger aan doen. We slapen eerst uit en gaan dan op het gemak ontbijten. Daarna even wat rond lopen in Ponta Delgada, souvenier en wat eten & drinken voor vanmiddag kopen. Extra drinken inslaan voor morgen want de supermarkt is op zondag niet open.

De stad is versierd met visjes & kwallen en in de bomen hangen allemaal slierten. Het schijnt vanavond feest te worden. We zullen het gaan beleven!

Het is sinds gisteren harder gaan waaien en er is wat meer bewolking, het is een stuk beter uit te houden zo! 


Om 12:30 nemen we de bus naar Fenais da Luz en eten daar een broodje met mooi uitzicht. Dan wandelen we langs de kust naar Capelas. Op zich best een mooie route maar aan deze kant van het eiland staat geen zuchtje wind, we hadden beter in Ponta Delgada kunnen blijven ;) Onderweg trachten we af te koelen met een ijsje en een koud drankje maar dit helpt niet al te lang... Om 16:30 zijn we bij de bushalte en moeten we blijkbaar nog een uur wachten ?


's Avonds nog even naar de stad, er schijnt een 'White Ocean' feest te zijn. Wat dat precies inhoud moet ik nog even opzoeken, maar het komt neer op veel eten, veel drinken en muziek. Mijn favoriet is de band Lado Lunar, een rockband die een mix spelen van eigen Portugese nummers en bekende top 40 nummers.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.