Don't let your dreams be dreams...
Home » Noorwegen » Noorwegen - Stavanger » Op naar Stavanger

Op naar Stavanger

Gepubliceerd op 4 juni 2018 om 20:38

We gaan een keer op een relaxte tijd weg, de taxi staat om 9 uur voor de deur. We zijn gelukkig de laatste dus we gaan gelijk door naar Schiphol. Alles verloopt heel soepel, geen files, wel een beetje lange rij bij incheckbalie, douane is zo gebeurt...zo kan het dus ook!

Het is maar een uur en tien minuten vliegen, we landen om 13:45. We staan amper te wachten bij de bagageband of de koffers komen er al aan. Snel Noorse kronen pinnen en dan de bus opzoeken. Ook deze staat al paraat en een half uurtje later worden we bij het hotel gedropt.


Het hotel valt een beetje tegen hoewel ik deze toch best duur vond voor 5 nachten! Maar als het goed is zijn we toch de hele dag weg dus het moet maar. Niet verder kijken dan je neus lang is, LOL. En misschien is het ontbijt wel héél goed...

We gooien de koffers af en gaan eerst even wat info verzamelen over het openbaar vervoer wat hier dus een stuk beter geregeld is dan thuis! Dan maken we een wandelingetje door het oude gedeelte. Heel leuk al die witte houten huisjes (zie foto)


Via de kust lopen we terug naar het centrum. Op de brug na herkennen we echt helemaal niks meer van de laatste keer dat we hier waren in 2005. Leeftijd???

In het centrum een beetje winkels kijken. Ik zie een leuke trui maar er zit een gat in, laatste in mijn maat of course :-( Bij een andere winkel zien we een nog leukere trui maar de winkel is al gesloten... Morgen nieuwe kansen als we op tijd terug zijn.


Het diner bestaat uit een broodje met een in bacon gebakken worstje (er zit ook nog kaas in) Erg lekker en betaalbaar, dat is ook niet onbelangrijk hier!

Daarna zoeken we nog even een supermarkt op, wat drinken scoren voor morgen. Wat een prijzen! Het is in ieder geval niet goedkoper geworden hier ;-)

Plannen voor morgen zijn ook rond en het eerste verslagje is gemaakt dus ik zeg: houdoe en tot morgen!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Beppie van der Wiel
3 jaar geleden

Dat is allemaal lekker snel gegaan 😀 Ook wel eens fijn zo relaxt toch 🤗 Niets meer herkennen? Miss heeft het in 2005 niet zoveel indruk gemaakt 🤣

Maak een Gratis Website met JouwWeb