Don't let your dreams be dreams...
Home » Noorwegen » Noorwegen - Stavanger » Wandeling Storaberget +/- 7,5 km

Wandeling Storaberget +/- 7,5 km

Gepubliceerd op 7 juni 2018 om 20:14

Had niet verwacht dat ik na de wandeling van gisteren nog zou kunnen lopen, maar het valt best nog mee eigenlijk. Het gaat in het begin niet zo snel maar als we eenmaal op weg zijn gaat het steeds beter.

Vandaag dus een wandeling naar Storaberget. Er zitten weer pittige stukken tussen waar we weer via keien naar boven moeten. Het zweet staat dan ook al snel weer in de bilnaad ;)


Ook hier gelukkig weer veel mooie plekjes om bij te komen. Het is heerlijk rustig. Aan het begin komen we 3 man tegen en de rest van de wandeling hebben we niemand meer gezien, heerlijk!

We halen het tot aan 120 meter van de top, dan komt er een behoorlijk stijl stuk en omhoog gaat nog wel maar we moeten ook nog terug. Weinig zin in dat 1 van de 2 een afdaling maakt van een paar honderd meter...


En met dit uitzicht zijn we ook tevreden :D

Via een andere route gaan we weer terug naar het beginpunt.


De route die ik bedacht had was ietwat langer maar we vinden het wel genoeg zo. We gaan met de bus naar Hommersåk om een ijsje te halen en met de volgende weer terug naar Stavanger. Als je dan toch een dagkaart hebt moet je die gebruiken ook :)


Wat opvallend is hier, is dat er geen vuil in de natuur achter gelaten wordt. Geen flesjes, blikjes, zelfs geen papiertje.... Wel grote koeien, net een Nederlands tafereeltje vind je niet?

's Avonds maar weer een simpel diner, een broodje bij de Subway. Geen honger maar we moeten toch eten na al dat actieve gedoe ;)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Beppie van der Wiel
3 jaar geleden

Prachtige foto's weer hoor en wat treffen jullie het geweldig met het weer šŸ˜Ž

Maak een Gratis Website met JouwWeb