Don't let your dreams be dreams...
Home » Griekse Eilanden » Kefalonia » Dag 2: Argostóli

Dag 2: Argostóli

Gepubliceerd op 29 september 2018 om 20:39

Een iets ander uitzicht als gisteren. Grijs, grauw en veel regen. Het waait nu nagenoeg niet, maar de wind is gedraaid dus misschien dat we er daarom weinig last van hebben.

We slapen maar uit want we kunnen in ieder geval vanochtend weinig doen. Daarna op het gemak ontbijten want we hebben zoals gezegd toch niks te doen ;)


De rest van de ochtend maken we vol met een spelletje, beetje internetten en lezen. Het regent iets minder dus gaan we maar een hapje eten en een rondje door de 'stad' lopen. Als het door gaat regenen houden we het snel weer voor gezien...


Dan maar weer verder met waar we vanochtend mee geëindigd zijn, spelletje, internet enz...

Aan het eind van de middag is het eindelijk droog en wordt het weer een beetje helderder.


De lucht is al prachtig als we op zoek gaan naar een restaurant maar als we klaar zijn met eten is het nog veel mooier. En...er zijn steeds grotere stukken blauw te zien! Hopelijk is dit de ommekeer en hebben we vanaf morgen alleen nog maar mooi weer. Donkere luchten en wolken zijn absoluut niet erg, wind ook niet als het maar droog blijft.

Al met al dus niet echt heel veel last gehad van de orkaan/tropische storm Zorba. Vandaag was even jammer maar dat hadden we aan zien komen, de vakantie gaat morgen echt beginnen :) We willen wel even wat anders zien dan alleen de omgeving van het hotel ;)«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.